-
-38%
-
Populær-50%89,00 DKK179,00 DKKDu sparer: 90,00 DKK
-
-36%120,00 DKK190,00 DKKDu sparer: 70,00 DKK
-
-28%255,00 DKK359,00 DKKDu sparer: 104,00 DKK
-
-49%179,00 DKK355,00 DKKDu sparer: 176,00 DKK
-
-30%975,00 DKK1.399,00 DKKDu sparer: 424,00 DKK
En klassisk Ripasso, med noter af kirsebær og chokolade. Den velafbalancerede frugtige smag, er ligeledes karakteristisk for denne Ripasso.
I Magnum størrelse, så der er mere end 1 glas til hver!
Den populære og stort sælgende Asio Otus har vist sig særdeles driftsikker på det amerikanske, canadiske og finske marked med sin bløde og saftige vinstil, et krydret touch af egetræ, blød frugtig blommet frugt og florale noter. En behagelig og smagfuld all-round rødvin med et tæmmet alkoholindhold på 13 % og en ikke alt for tør finish....En vin, som på alle måder slipper godt fra at have et ben i enhver lejr.
Avene er en frisk, økologisk og ultra-mineralsk Nebbiolo, som årgang efter årgang har høstet topanmeldelser.
Nuvel, vinen skal ikke helt sammenlignes med Barolo eller Barbaresco. Avene har nemlig sin egen stil - men den besidder den rødfrugtede og sarte Nebbiolo-karakter, som de nørdede fans af druen elsker.
Barbaresco Froi er en klassisk, elegant Barbaresco med et langt liv foran sig.
Vinen står med en let-transparent, rød farve og indsmigrende, nucancerede aromaer af røde kirsebær, tranebær, roser, lakrids, te og et snert af mint.
I munden smyger den rene og bløde frugt sig elegant over tungen, før den udtalte syre og klassiske, faste og skarpt fokuserede Nebbiolo-tannin gør sit indtog.
Slutteligt rummer eftersmagen både længde, balance og struktur til et langt liv.
Sprød Klassisk Barbaresco fra byen Nive i Piemonte.
lavet på +70 års gamel vinstokke.
Grape variety: Nebbiolo
Area of origin: Municipality of Barbaresco. Rented vineyard Roccalini
Total vineyard surface: 3.90 ha, of which 1.50 planted in 2017
Exposure: South / South-East
Soil: Tortonian soil rich in very compact blue marl.
Plants per hectare: from 3800 to 5000.
Vine training system: Guyot with 7-8 buds.
Harvest: By hand into crates of approx. 25 kg.
Average production: 60 hl. per hectare
Vinification: in stainless steel tanks at 30°C for 20-21 days
Ageing: 50% in Slavonian oak barrels and 50% in cherry wood barriques for three years.
Grape variety: Barbera d’Alba
Area of origin: Municipality of Barbaresco – Cru Roccalini
Total vineyard surface: 1.25 ha
Exposure: South / South-East
Grape variety: Barbera d’Alba
Area of origin: Municipality of Neive – Estate-owned vineyard – Basarin
Google Earth Coordinates: 44°42’40.27”N 8°6’11.49”E
Total vineyard surface: 0.55 ha
Exposure: South / South-East
Soil: Tortonian soil rich in very compact blue marl.
Plants per hectare: from 3300 to 4200.
Vine training system: Guyot with 7-8 buds.
Harvest: By hand into crates of approx. 20 kg.
Average production: 70 hl. per hectare
Vinification: in oak barrels at 28 – 30°C for 15 – 18 days
Ageing: 40% in French oak barrels for 18 months, 60% in Slavonian oak barrels for 18 months
Speciel Edition Balthazar Wooden Case
(Bemærk 12 liter / 16 flasker)
Barbera, Serraboella er en økologisk enkeltmarksbarbera produceret fra sølle 1,5 ha. og fra ca. 75 år gamle vinstokke på den sydvestvendte Serraboella-mark. Her i næsten 400 meters højde består jordbunden af en stor andel kalksten og ler.
Al høst og sortering foregår med hånden i små 20 kilos spande for at bevare druerne bedst muligt. I kælderen starter gæringen naturligt, hvor processen foregår i temperaturstyrede ståltanke med hyppig overpumpning for at udvinde farve og polyphenolforbindelser. Vinen lagres efterfølgende i 20 måneder på små franske barriques.
I forbindelse med hele processen forsøger man at holde vinen så naturlig som muligt ved kun at bruge et absolut minimum af sulfitter.
Vinen aftappes ufiltreret for at bevare så mange karakteregenskaber som muligt og for at opnå større fylde og styrke.
Fra sølle 1 ha på parceller på forskellige køligt beliggende vinmarker i Barolo-kommunen La Morra laves denne økologisk dyrkede, klassiske Barolo.
Markerne ligger højt i ca. 450 meters højde med en sydvestvendt eksponering, som indeholder en stor andel ler og kalksten.
Grape variety: Nebbiolo for Barolo
Area of origin: Municipality of Serralunga d’Alba
Cru: Rivette – Serralunga d’Alba, below the castle.
Total vineyard surface: 0.32 ha
Google Earth Coordinates: 44°36’34.10”N 7°59’54.08”E
Exposure: South / South-East
Soil: Tortonian soil rich in very compact blue marl.
Plants per hectare: from 3500 to 4700.
Vine training system: Guyot with 8-9 buds.
Harvest: By hand into crates of approx. 20 kg.
Average production: 45 hl. per hectare
Vinification: in stainless steel tanks at 28-30°C for 22 days
Ageing: in Slavonian oak barrels for 4-5 years
Bontadini ”Super Toscana” er fremstillet på en kombination af lokale druer og den navnkundige Sangiovese-drue, der også lægger rygrad til så berømte vine som Brunello og Chianti Classico. Druerne er høstet fra marker i Toscana distriktet, og vinifikationen er traditionel med lagring på tanke og for en del af mosten på egetræ.
Den ultimative Amarone er landet.... “Teste Dure” betyder noget i retningen af ”stædig” eller ”stålsat”. Et meget passende navn til en Amarone Riserva i ren verdensklasse - som har krævet helt ekstraordinær determination fra Alfredo og Mariano Buglioni.
Med 96 point er Teste Dure 2010 bedste Amarone i Decanters seneste Valpolicella-test.
Druerne kommer fra Buglionis ældste vinparcel – og vinen laves kun i de bedste år: 2000, 2007 og nu 2010. Høstudbyttet holdes helt nede på 15 hl./hektar, hvilket giver druer med vanvittig intens smag.
Lambrusco di Modena - i sin originale udgave, som gør den til en nærmest ideél ledsager til "cold cuts" af charcuteri, hapsere og tapas-kombinationer, hotte pizza-slides og festlig fingermad.
Frisk og autentisk, som man skal unde sig selv; milevidt fra klistret sød "supermarkeds-lambrusco"!
Med tæt på 4 måneder lang druetørring, 17,3 procent alkohol og lagring på både kostbare amfora-æg og de fineste franske egetræsfade, skruer Teste Dure 2015 så voldsomt op for alle kvalitetsparametre, at kult-konkurrenten Dal Forno bare kan komme an!
“Teste Dure” betyder noget i retningen af ”stædig” eller ”stålsat”. Et meget passende navn til den ultimative Amarone Riserva - som har krævet helt ekstraordinær determination fra Alfredo og Mariano Buglioni.
Druerne kommer fra Buglionis ældste vinparcel – og vinen laves kun i de bedste år: 2000, 2007, 2010 og nu 2015. Høstudbyttet holdes helt nede på 15 hl/hektar, hvilket giver druer med vanvittig intens smag.
En elegant italiensk rødvin fremstillet på Sangiovese-druer. Cecchi Torrebona Chianti DOCG byder på en vedvarende aroma med antydninger af røde frugter. Smagen er intens med en fin mineralitet og en god balance mellem sødme og syre. Velegnet til lette forretter og mellemlagrede oste.
Appassionatamente er lavet på en sammensætning af Merlot (ca. 50%), Corvina og Sangiovese, som kan variere efter årgang. Druerne hentes fra flere parceller i Veneto, hvor vinstokkene er i gennemsnit ca. 18 år gamle og vokser hovedsageligt på kalk-, sand- og stenholdig jordbund.
Udvalgte klaser af Merlot og Corvina bliver selekteret på vinstokkene og håndplukkes i små kasser, som hurtigt transporteres til kælderen. Her bliver de lagt til tørre på træreoler, hvor de i løbet af en måned taber ca. 30% af deres vand og får en høj sukkerkoncentration. Sangiovese og de resterende klaser af de andre druesorter bliver vinificeret normalt.
Gæringen foregår på ståltanke, og den malolaktiske gæring efterfulgt af en modning i 4 måneder foregår derefter for 70% i samme type tanke og 30% i brugte træfade. Sammenstikningen foretages nogle uger før aftapningen.Resultatet bliver en meget sammensat, harmonisk og sødmefuld vin, som både har druernes frugtkarakter og en 'fed', velouragtig stil, som er klassisk for Appasimento-vine.
Familien Rivettis vingård ligger i Barbaresco i hjertet af Piemonte. Her ejer familien 25 hektar, som har været i familiens eje i fem generationer. Før i tiden solgte Rivetti deres druer til negotianter - blandt andet kultproducenten La Spinetta.
Selvom Rivetti benytter sig af en smule franske fade i produktionen, så hører familien generelt til i den traditionelle boldgade, så vinen på bedste vis kan afspejle områdets unikke forhold. Siden familiens ældste søn Davide er kommet til, har man valgt at starte processen med at omlægge hele driften til et økologisk brug. Fra og med årgang 2016 vil alle Rivettis vine være økologisk certificeret.



















