-
Populær-25%
-
Populær-28%499,00 DKK699,00 DKKDu sparer: 200,00 DKK
-
Populær-14%3.149,00 DKK3.685,00 DKKDu sparer: 536,00 DKK
-
-36%159,00 DKK249,00 DKKDu sparer: 90,00 DKK
Efter 44 år som ledende winemaker for legendariske Pétrus i Pomerol har Jean-Claude Berrouet egentlig takket af og givet stafetten videre til sin søn Olivier.
Men i sommeren 2019 kontaktes Jean-Claude i al fortrolighed af en tidligere lærling, der vil sælge en unik 2,55 ha enkeltmark i Saint-Émilion – omringet af absolutte topslotte som Laroque, Tour Saint-Christophe og Tertre Roteboeuf Grand Cru Classé.
Jean-Claude slår omgående til og skaber nu, hjulpet af sin yngste søn, Château Hyon La Fleur efter samme arbejdsfilosofi, som allerede har skaffet ham legendestatus efter mere end fire årtier i spidsen for Pétrus. Resultatet er en gudelækker højrebredsvin, hvor smag og kvalitet mindst matcher de berømte Grand Cru Classé-naboer.
Grundet de firkantede franske regler må Château Hyon La Fleur dog nøjes med at kalde sig Saint-Émilion. Da topmarken er købt uden tilhørende vingård, må vinfremstillingen flyttes til familien Berrouets egen vingård i Montagne-St-Émilion.... altså uden for appellationen St-Émilion Grand Cru.
Château Pavie har igennem de seneste årtier gennemgået en kolossal udvikling. Slottet blev i 1998 overtaget af Gérard Perse, som dermed blev en af de største jordbesiddere i hele appellationen. Gérard Perse ejer bl.a. de to Grand Cru Classé slotte Chateau Pavie-Decesse og Chateau Monbousquet samt tre ejendomme i Côtes de Castillon.
Château Angélus er én af Saint-Émilions største juveler og én af bordeauxregionens allerbedste vine. Sammen med Château Cheval Blanc, Château Ausone og Château Pavie deler slottet den store ære at være i en helt egen liga, nemlig klassifikationen ”Premier Grand Cru Classé (A).
Smuk dyb-rød med lilla toner i glasset. Noter af blåbær og brombær, en blød og fyldig smag af sorte frugter og ristede mandler som understøttes af smukke silkeagtige tanniner.



