0 anmeldelser

Avene er en frisk, økologisk og ultra-mineralsk Nebbiolo, som årgang efter årgang har høstet topanmeldelser.  

Nuvel, vinen skal ikke helt sammenlignes med Barolo eller Barbaresco. Avene har nemlig sin egen stil - men den besidder den rødfrugtede og sarte Nebbiolo-karakter, som de nørdede fans af druen elsker.

120,00 DKK
190,00 DKK
Du sparer: 70,00 DKK
Lager: Ikke på lager Ikke på lager
0 anmeldelser

Barbaresco Froi er en klassisk, elegant Barbaresco med et langt liv foran sig.

Vinen står med en let-transparent, rød farve og indsmigrende, nucancerede aromaer af røde kirsebær, tranebær, roser, lakrids, te og et snert af mint.

I munden smyger den rene og bløde frugt sig elegant over tungen, før den udtalte syre og klassiske, faste og skarpt fokuserede Nebbiolo-tannin gør sit indtog.

Slutteligt rummer eftersmagen både længde, balance og struktur til et langt liv. 

255,00 DKK
359,00 DKK
Du sparer: 104,00 DKK
Lager: Ikke på lager Ikke på lager
0 anmeldelser

Sprød Klassisk Barbaresco fra byen Nive i Piemonte.
lavet på +70 års gamel vinstokke.

179,00 DKK
355,00 DKK
Du sparer: 176,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager Kun få stk. tilbage
0 anmeldelser

Bemærk! Indholder 3 liter.

975,00 DKK
1.399,00 DKK
Du sparer: 424,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager Kun få stk. tilbage
0 anmeldelser

Grape variety: Nebbiolo
Area of origin: Municipality of Barbaresco. Rented vineyard Roccalini
Total vineyard surface: 3.90 ha, of which 1.50 planted in 2017
Exposure: South / South-East
Soil: Tortonian soil rich in very compact blue marl.
Plants per hectare: from 3800 to 5000.
Vine training system: Guyot with 7-8 buds.
Harvest: By hand into crates of approx. 25 kg.
Average production: 60 hl. per hectare
Vinification: in stainless steel tanks at 30°C for 20-21 days
Ageing: 50% in Slavonian oak barrels and 50% in cherry wood barriques for three years.

165,00 DKK
298,00 DKK
Du sparer: 133,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager Kun få stk. tilbage
0 anmeldelser

Grape variety: Barbera d’Alba
Area of origin: Municipality of Barbaresco – Cru Roccalini
Total vineyard surface: 1.25 ha
Exposure: South / South-East

75,00 DKK
159,00 DKK
Du sparer: 84,00 DKK
Lager: På lager På lager
Populær
-58%
0 anmeldelser

Grape variety: Barbera d’Alba
Area of origin: Municipality of Neive – Estate-owned vineyard – Basarin
Google Earth Coordinates: 44°42’40.27”N 8°6’11.49”E
Total vineyard surface: 0.55 ha
Exposure: South / South-East
Soil: Tortonian soil rich in very compact blue marl.
Plants per hectare: from 3300 to 4200.
Vine training system: Guyot with 7-8 buds.
Harvest: By hand into crates of approx. 20 kg.
Average production: 70 hl. per hectare
Vinification: in oak barrels at 28 – 30°C for 15 – 18 days
Ageing: 40% in French oak barrels for 18 months, 60% in Slavonian oak barrels for 18 months

95,00 DKK
229,00 DKK
Du sparer: 134,00 DKK
Lager: På lager På lager
0 anmeldelser

Speciel Edition Balthazar Wooden Case
(Bemærk 12 liter / 16 flasker)

Barbera, Serraboella er en økologisk enkeltmarksbarbera produceret fra sølle 1,5 ha. og fra ca. 75 år gamle vinstokke på den sydvestvendte Serraboella-mark. Her i næsten 400 meters højde består jordbunden af en stor andel kalksten og ler.

Al høst og sortering foregår med hånden i små 20 kilos spande for at bevare druerne bedst muligt. I kælderen starter gæringen naturligt, hvor processen foregår i temperaturstyrede ståltanke med hyppig overpumpning for at udvinde farve og polyphenolforbindelser. Vinen lagres efterfølgende i 20 måneder på små franske barriques.

I forbindelse med hele processen forsøger man at holde vinen så naturlig som muligt ved kun at bruge et absolut minimum af sulfitter.

Vinen aftappes ufiltreret for at bevare så mange karakteregenskaber som muligt og for at opnå større fylde og styrke. 

6.675,00 DKK
7.350,00 DKK
Du sparer: 675,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager Kun få stk. tilbage
0 anmeldelser

Fra sølle 1 ha på parceller på forskellige køligt beliggende vinmarker i Barolo-kommunen La Morra laves denne økologisk dyrkede, klassiske Barolo. 

Markerne ligger højt i ca. 450 meters højde med en sydvestvendt eksponering, som indeholder en stor andel ler og kalksten. 

249,00 DKK
325,00 DKK
Du sparer: 76,00 DKK
Lager: På lager På lager
0 anmeldelser

Grape variety: Nebbiolo for Barolo
Area of origin: Municipality of Serralunga d’Alba
Cru: Rivette – Serralunga d’Alba, below the castle.
Total vineyard surface: 0.32 ha
Google Earth Coordinates: 44°36’34.10”N 7°59’54.08”E
Exposure: South / South-East
Soil: Tortonian soil rich in very compact blue marl.
Plants per hectare: from 3500 to 4700.
Vine training system: Guyot with 8-9 buds.
Harvest: By hand into crates of approx. 20 kg.
Average production: 45 hl. per hectare
Vinification: in stainless steel tanks at 28-30°C for 22 days
Ageing: in Slavonian oak barrels for 4-5 years

198,00 DKK
395,00 DKK
Du sparer: 197,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager Kun få stk. tilbage
0 anmeldelser
Grape variety: DolcettoArea of origin: Municipalities of Barbaresco Rabajà-Bas and Neive. Estate-owned vineyards.Google Earth Coordinates: 44°43’11.50”N 8°5’2.01”ETotal vineyard surface: 0.87 haExposure: North / North-WestSoil: Tortonian soil rich in very compact blue marl.Plants per hectare: from 3 ...mere
75,00 DKK
110,00 DKK
Du sparer: 35,00 DKK
Lager: På lager På lager
0 anmeldelser

Familien Rivettis vingård ligger i Barbaresco i hjertet af Piemonte. Her ejer familien 25 hektar, som har været i familiens eje i fem generationer. Før i tiden solgte Rivetti deres druer til negotianter - blandt andet kultproducenten La Spinetta.

Selvom Rivetti benytter sig af en smule franske fade i produktionen, så hører familien generelt til i den traditionelle boldgade, så vinen på bedste vis kan afspejle områdets unikke forhold. Siden familiens ældste søn Davide er kommet til, har man valgt at starte processen med at omlægge hele driften til et økologisk brug. Fra og med årgang 2016 vil alle Rivettis vine være økologisk certificeret.

120,00 DKK
165,00 DKK
Du sparer: 45,00 DKK
Lager: På lager På lager
0 anmeldelser

En kompleks Barolo rødvin med stor dybde. Den er naturligvis produceret på 100% Nebbiolo og er lagret i 26 måneder på egefade – 75% slavonske og 25% franske. Når du skænker den i glasset, er den mørk og tæt i farven og duft og smag er rank og elegant med noter af hindbær og rosenblomster. Tanninerne er tørre og markante, og den lange eftersmag har intense krydderinoter og strejf af violer. Nyd den ved 16-18°C til kraftige retter med and, gås, lam og stegt/braiseret/rødt oksekød.

129,00 DKK
169,00 DKK
Du sparer: 40,00 DKK
Lager: På lager På lager
0 anmeldelser
Grape varieties: Grape varieties coming from Langhe areaArea of origin: Langhe areaEstate-owned hectares: 1.67Altitude: from 200 to 240 m above sea levelExposure: South, South-WestSoil: Tortonian, rich in calcareous blue clay (45%), silt (10%) and sand (40%).Plants per hectare: from 3900 to 6500 (ap ...mere
79,00 DKK
159,00 DKK
Du sparer: 80,00 DKK
Lager: På lager På lager
0 anmeldelser
Grape variety: NebbioloArea of origin: Municipalities of Diano d’Alba, Vezza d’Alba – Purchase of grapesCrus: Rivetti – Diano d’Alba and Valmaggiore – Vezza d’Alba.Total vineyard surface: 2.55 haExposure: South / South-EastSoil: Tortoniano soil rich in silt and sand.Plants per hectare: from 3800 to ...mere
86,25 DKK
189,00 DKK
Du sparer: 102,75 DKK
Lager: På lager På lager