-
-25%
-
-41%499,00 DKK849,00 DKKDu sparer: 350,00 DKK
-
Populær-29%169,00 DKK239,00 DKKDu sparer: 70,00 DKK
-
-38%179,00 DKK289,00 DKKDu sparer: 110,00 DKK
-
Populær-50%89,00 DKK179,00 DKKDu sparer: 90,00 DKK
-
-36%120,00 DKK190,00 DKKDu sparer: 70,00 DKK
Château Haut-Brion er i dag klassificeret som én af de fem 1. Cru slotte i Médoc’s 1855 klassifikation til trods for at slottet er beliggende i Pessac-Lèognan. Det er en overordentlig interessant vin, og en ligeså interessant historie, der præger slottet og omgivelserne hvor vinen skabes. Jean de Pontac fik i 1525 et lille stykke jord på 5 hektar i medgift. Området, som var beliggende 5 km fra byens centrum, var navngivet Haut-Brion. Hans søn Arnaud arvede slottet, og efter ham tog familien Fumel over. Joseph de Fumel blev, som en række andre slotsejere, henrette under den franske revolution på Place Gambetta i Bordeaux.
Efter 44 år som ledende winemaker for legendariske Pétrus i Pomerol har Jean-Claude Berrouet egentlig takket af og givet stafetten videre til sin søn Olivier.
Men i sommeren 2019 kontaktes Jean-Claude i al fortrolighed af en tidligere lærling, der vil sælge en unik 2,55 ha enkeltmark i Saint-Émilion – omringet af absolutte topslotte som Laroque, Tour Saint-Christophe og Tertre Roteboeuf Grand Cru Classé.
Jean-Claude slår omgående til og skaber nu, hjulpet af sin yngste søn, Château Hyon La Fleur efter samme arbejdsfilosofi, som allerede har skaffet ham legendestatus efter mere end fire årtier i spidsen for Pétrus. Resultatet er en gudelækker højrebredsvin, hvor smag og kvalitet mindst matcher de berømte Grand Cru Classé-naboer.
Grundet de firkantede franske regler må Château Hyon La Fleur dog nøjes med at kalde sig Saint-Émilion. Da topmarken er købt uden tilhørende vingård, må vinfremstillingen flyttes til familien Berrouets egen vingård i Montagne-St-Émilion.... altså uden for appellationen St-Émilion Grand Cru.
Château Pavie har igennem de seneste årtier gennemgået en kolossal udvikling. Slottet blev i 1998 overtaget af Gérard Perse, som dermed blev en af de største jordbesiddere i hele appellationen. Gérard Perse ejer bl.a. de to Grand Cru Classé slotte Chateau Pavie-Decesse og Chateau Monbousquet samt tre ejendomme i Côtes de Castillon.
AN/2 Bodegas An Negra 2021 En virkelig unik rødvin fra Mallorca, og endnu en super årgang, som er lavet af druer fra gamle vinstokke.
Anima Negra AN/2 har en flot dyb rubinrød farve i glasset, aromaer af vilde hindbær, mørke kirsebær, blåbær, krydderier og et strejf af violer.
AN/2 er silkeblød i ganen og elegant og god dybde med en intens smag af moden frugt, varme urter samt velafbalanceret sødme med en lang eftersmag.
Enkeltmarken ”El Cristo” ligger i hele 685 meters
højde og troner frem som den højeste i området.
Her lider vinstokkene i et fjendtligt klima med
voldsomme vinde og kolde temperaturer, men i
guder sikke et resultat. En uforlignelig Rioja med
kølig friskhed, power og luksuskrydderier fra 14
måneder på 100 % nye, franske egetræsfade.
WOW!
Château Calon-Segur er den nordligst beliggende ejendom af alle Médocs Grand Crus Classé slotte.
Det er egentlig lidt en hemmelighed... Vi har fået et parti hjem af denne premiumvin fra en ung opstigende komet i Bourgogne…
Vinen kommer under et andet label, og vi kan derfor ikke afsløre navnet på vinhuset. Af samme grund sælger vi den væsentligt billigere end normalt.
En klassisk Ripasso, med noter af kirsebær og chokolade. Den velafbalancerede frugtige smag, er ligeledes karakteristisk for denne Ripasso.
I Magnum størrelse, så der er mere end 1 glas til hver!
Den populære og stort sælgende Asio Otus har vist sig særdeles driftsikker på det amerikanske, canadiske og finske marked med sin bløde og saftige vinstil, et krydret touch af egetræ, blød frugtig blommet frugt og florale noter. En behagelig og smagfuld all-round rødvin med et tæmmet alkoholindhold på 13 % og en ikke alt for tør finish....En vin, som på alle måder slipper godt fra at have et ben i enhver lejr.
Avene er en frisk, økologisk og ultra-mineralsk Nebbiolo, som årgang efter årgang har høstet topanmeldelser.
Nuvel, vinen skal ikke helt sammenlignes med Barolo eller Barbaresco. Avene har nemlig sin egen stil - men den besidder den rødfrugtede og sarte Nebbiolo-karakter, som de nørdede fans af druen elsker.
Barbaresco Froi er en klassisk, elegant Barbaresco med et langt liv foran sig.
Vinen står med en let-transparent, rød farve og indsmigrende, nucancerede aromaer af røde kirsebær, tranebær, roser, lakrids, te og et snert af mint.
I munden smyger den rene og bløde frugt sig elegant over tungen, før den udtalte syre og klassiske, faste og skarpt fokuserede Nebbiolo-tannin gør sit indtog.
Slutteligt rummer eftersmagen både længde, balance og struktur til et langt liv.
Sprød Klassisk Barbaresco fra byen Nive i Piemonte.
lavet på +70 års gamel vinstokke.
Grape variety: Nebbiolo
Area of origin: Municipality of Barbaresco. Rented vineyard Roccalini
Total vineyard surface: 3.90 ha, of which 1.50 planted in 2017
Exposure: South / South-East
Soil: Tortonian soil rich in very compact blue marl.
Plants per hectare: from 3800 to 5000.
Vine training system: Guyot with 7-8 buds.
Harvest: By hand into crates of approx. 25 kg.
Average production: 60 hl. per hectare
Vinification: in stainless steel tanks at 30°C for 20-21 days
Ageing: 50% in Slavonian oak barrels and 50% in cherry wood barriques for three years.
Grape variety: Barbera d’Alba
Area of origin: Municipality of Barbaresco – Cru Roccalini
Total vineyard surface: 1.25 ha
Exposure: South / South-East
Grape variety: Barbera d’Alba
Area of origin: Municipality of Neive – Estate-owned vineyard – Basarin
Google Earth Coordinates: 44°42’40.27”N 8°6’11.49”E
Total vineyard surface: 0.55 ha
Exposure: South / South-East
Soil: Tortonian soil rich in very compact blue marl.
Plants per hectare: from 3300 to 4200.
Vine training system: Guyot with 7-8 buds.
Harvest: By hand into crates of approx. 20 kg.
Average production: 70 hl. per hectare
Vinification: in oak barrels at 28 – 30°C for 15 – 18 days
Ageing: 40% in French oak barrels for 18 months, 60% in Slavonian oak barrels for 18 months
Speciel Edition Balthazar Wooden Case
(Bemærk 12 liter / 16 flasker)
Barbera, Serraboella er en økologisk enkeltmarksbarbera produceret fra sølle 1,5 ha. og fra ca. 75 år gamle vinstokke på den sydvestvendte Serraboella-mark. Her i næsten 400 meters højde består jordbunden af en stor andel kalksten og ler.
Al høst og sortering foregår med hånden i små 20 kilos spande for at bevare druerne bedst muligt. I kælderen starter gæringen naturligt, hvor processen foregår i temperaturstyrede ståltanke med hyppig overpumpning for at udvinde farve og polyphenolforbindelser. Vinen lagres efterfølgende i 20 måneder på små franske barriques.
I forbindelse med hele processen forsøger man at holde vinen så naturlig som muligt ved kun at bruge et absolut minimum af sulfitter.
Vinen aftappes ufiltreret for at bevare så mange karakteregenskaber som muligt og for at opnå større fylde og styrke.
Fra sølle 1 ha på parceller på forskellige køligt beliggende vinmarker i Barolo-kommunen La Morra laves denne økologisk dyrkede, klassiske Barolo.
Markerne ligger højt i ca. 450 meters højde med en sydvestvendt eksponering, som indeholder en stor andel ler og kalksten.
Grape variety: Nebbiolo for Barolo
Area of origin: Municipality of Serralunga d’Alba
Cru: Rivette – Serralunga d’Alba, below the castle.
Total vineyard surface: 0.32 ha
Google Earth Coordinates: 44°36’34.10”N 7°59’54.08”E
Exposure: South / South-East
Soil: Tortonian soil rich in very compact blue marl.
Plants per hectare: from 3500 to 4700.
Vine training system: Guyot with 8-9 buds.
Harvest: By hand into crates of approx. 20 kg.
Average production: 45 hl. per hectare
Vinification: in stainless steel tanks at 28-30°C for 22 days
Ageing: in Slavonian oak barrels for 4-5 years
Gran Reserva fra Baron de Ley er en spansk fyldig rødvin på druen Tempranillo med en smuk rubinrød farve. I vinens lange lagringstid opnås komplekse aromaer og en fløjlsblød struktur. Vinen har en aromatisk intensitet, der er præget af modne frugter, rosiner samt en ristet og balsamisk karakter. Efter lidt tid i glasset udvikler aromaerne sig i retning af forførende noter af krydderier og tobak. Vinen efterlader sig et friskt og vedvarende indtryk af frugter og ristede noter. Servér den intense og krydrede vin med en temperatur på 15-17 °C til et kraftigt og krydret måltid.



















